Steven (18) gaat rechten studeren om de familietraditie verder te zetten: "wil net zoals mijn vader en grootvader procederen tegen het nieuwe stadion van de Club"

Steven Degroote uit Sint-Andries had deze ochtend groot nieuws. De laatstejaars uit het Sint-Andreasinstituut gaat volgend jaar Rechten gaan studeren aan de Universiteit van Leuven.

"Ik wil in de voetstappen van mijn voorouders treden, en zo de familietraditie verder zetten: procederen tegen het stadion van de Club", aldus de fiere Steven. De belangrijke keuze werd prompt gevierd met een crowdfunding campagne om de procedurekosten te dekken.

Steven heeft al langer aanleg advocaat te worden, zo had Steven op school altijd twee meningen over alles: als de eerste mening niet werkte, probeerde hij het onmiddellijk opnieuw met de tweede. "Steven was veruit de meest ambetante leerling die ik ooit in mijn klas heb gehad", getuigt leerkracht Patrick Devolder, "hij gaat het goed doen aan de balie."

Club Brugge is dus gewaarschuwd: de toekomst van de legale actie tegen de sportclub is gevrijwaard. Vincent Mannaert reageert kort: "hips"