Man verwart dierenwinkel met sushirestaurant

Bruggeling Kenneth D. (36) heeft deze week enkele dagen moeten brommen in de cel. De Bruggeling was met een flink stuk in zijn kloten een dierenwinkel binnengestapt met een hongertje.

"De schade is niet te overzien", jammert de eigenaar van de winkel Dirk Malin die zich specialiseert in exotische vissen, "discusvisjes, clownvisjes, bubbelkontviskes, het is een regelrechte ramp." Kenneth D. begon namelijk onmiddellijk met zijn handen te graaien in de aquariums en de vissen één na één binnen te schrokken.

"Het hele spektakel duurde zeker twintig minuten voordat de politie ter plaatste was", gaat winkelier Dirk verder, "al die tijd vrat de man gewoon verder, terwijl hij luidop schreeuwde dat het leven een tragedie is waarin de VDAB de klucht is." De man begint te snikken. "Al die arme vissen."

Kenneth D. herinnert zich niks van het hele voorval: "ik was na het werk enkele biertjes gaan binnenwerken, en voor ik het wist werd ik wakker in de bak. Het laatste wat ik me herinner is die venijnige ober in dat visrestaurant."