Padelclub Sint-Kruis trekt lidkaart in van klanten die tot het hoogste belastingspercentiel behoren

Deze zondag was het druk in de doodlopende straat in Sint-Kruis en dat is niet omdat daar in de buurt de enige bakker is van heel Noord-Oost-Brugge. De padelclub Arenal (padel is tennis voor lompe mensen, nvdr.) heeft immers de lidkaarten ingetrokken van alle klanten die vallen onder het hoogste belastingspercentiel.

Dikke Tesla’s

Hoe de eigenares precies inzicht heeft kunnen krijgen in deze gevoelige informatie, wil ze liever niet kwijt. De reden van de uitgebreide abonnementscancelling luidt als volgt: “het zijn energiebesparingen voor iedereen hé. En ja inderdaad, padel is buiten, maar die klanten komen hier allemaal hun dikke Tesla’s opladen en dat is niet te betalen. De laadpalen groeien niet op mijn rug hé!

Om haar argument kracht bij te zetten gooit ze een tennisbal tegen een elektrische wagen, waarna ze knipoogt naar de camera. “Geen zorgen, deze was al eens gebruikt. In padel gebruiken we onze tennisballen maar één keer, dan zijn ze niet meer goed genoeg.

Shein

Daarna praten we met een andere misnoegde klant “Toen de postbode aanbelde, dacht ik dat ze eindelijk mijn Sheinpakketje (Shein is de Chinese Zalando, nvdr) kwamen brengen. Dat komt van de andere kant van de wereld, dus het duurt altijd zo lang”, jammert Mercedes Van Volcem, “maar het was de postbode met een aangetekende zending. Een teleurstelling van formaat.

We konden Franky Demon (Schepen Sport) niet bereiken, wat je doet afvragen wat hij precies doet met zijn tijd. Gelukkig was Nico Blontrock (Schepen Sport zou voordelig zijn voor zijn gezondheid) wel aanwezig op de crimesite “Ik ben een grote supporter van de padelclub, mij kun je hier wel vaker vinden in de cafetaria.

Geschreven door KJB