Oorzaak defecte Boudewijnbrug is grote toeloop voor Erotic Megastore

Nu de Boudewijnbrug alweer defect is, zit Brugge (opnieuw) met grote hinder op de Ring (de R30 in de volksmond). Het is zo schrijnend dat het Schetencollege tegenwoordig al gewoon spreekt over ‘hinder’, want ‘op het gemeentehuis is er niemand echt groot geschapen dus dat woord gebruiken we niet graag. Anders begint Pablo weer te wenen’.

Wij gingen op onderzoek uit om te weten te komen waarom deze cruciale as voor het autoverkeer alweer onderbroken is, want zo kunnen we niet op ons werk raken, verdomme.

Vertragende Chinese luxewagens

Aangezien langs deze brug, volgens onze bronnen, de seksshop “Erotic Megastore” gevestigd is, zouden mensen er vaker op stoppen dan gemiddeld op een brug gestopt wordt. Ook vertragen de simpele zielen die nog steeds niet getrouwd zijn (volgens de statistieken ongeveer 87% van Sint-Pieters, de rest is nog geen 18 jaar) vaak om de ongeklede paspoppen in de etalage goed te kunnen bekijken. Door het gewicht van al die vertragende Dacia’s, Lada’s en Chinese luxewagens lijdt de Boudewijnbrug zware gewichtsschade, en gaat die dus geheel volgens de planning elke vierde vrijdag van de maand kapot.

Steenbrugge

Waarom er bij de gelijkaardige brug bij Steenbrugge geen zulke problemen voorkomen vraagt wat nader onderzoek. Daar ligt immers de Libidos Erotheek bij, ook een seksshop. We spreken een lokale bron aan: “Libidos Erotheek? Wie gaat er nu naar dat krocht, enkel laagwaardig volk van Oostkamp komt daar. Dat is beneden mijn stand” weet Hoogleraar in het ‘saffenrollen’ Antoine-Jean Peuterneuze van Saint-Pierre (Sint-Pieter, nvdr) ons te melden, “en die hebben immers nog geen batterijen, dus het aanbod is daar helemaal anders.” De Heer Peuterneuze zelf is een fervent bezoeker van de Erotic Megastore, voor de mooie architectuur van de brug. Dat die vaak kapot is blijkt voor hem een jammerlijke reden om langer in de Erotic Megastore te blijven.

Geschreven door KJB