Mogelijk corona bij Bruggeling: "geen gevaar, ik heb geen vrienden"

Bruggeling Dirk Delrue (51), lokaal actief bij Natuurpunt Brugge, heeft mogelijk Covid-19 opgelopen. "Ik wacht nog op de testresultaten, maar het is heel goed mogelijk dat ik besmet ben", reageert de ongelukkige Bruggeling.

"Ongelukkig? Ja, dat klopt - ik heb geen vrienden meer", reageert Dirk op de openingsparagraaf van dit artikel, "dat komt door mijn maagzweer, waardoor ik verschrikkelijk uit mijn bek stink." We proberen Dirk wat op te beuren, maar dat blijkt erg moeilijk te zijn. "Glimlachen gaat niet meer sinds mijn ongeval, maar al bij al valt het nog mee", legt hij uit, "twee jaar geleden werd ik omver gereden door een dikke BMW in de Steenstraat, die heeft dan vluchtmisdrijf gepleegd. Blijkt dat hij een swinger-date had met mijn vrouw."

Hij ziet er wat bleekjes uit, dus we bieden Dirk een koffie aan. "Ik mag geen koffie meer drinken, ik krijg daar geweldige reflux van", zo verontschuldigt Dirk zich, "vorige week stond ik een uur te rochelen nadat ik per ongeluk een praline met koffievulling had geproefd."

Het is geen gemakkelijke periode voor Dirk, daarom doet hij een oproep naar zijn stadsgenoten: "als amateurfotograaf ben ik bijzonder geïnteresseerd in het mooie van de natuur. Daarom vraag ik alle vrouwen tussen de twintig en dertig om hun tetten te fotograferen en op te sturen na-" We breken Dirk af, dit kan niet door de beugel. Maar mocht je toch naaktfoto's hebben, dan mag je die altijd doorsturen naar debrugsestem@bdg-media.com.