Geslachtsdelen van burgemeester onderwerp van discussie gemeenteraad

Afgelopen gemeenteraad moest de burgemeester heel wat incasseren: zijn gras was niet afgereden, de haag stond te hoog en vooral: er is nog steeds geen oplossing voor de kwestie Minnewater.

Het Minnewater word sinds enkele weken ingenomen door een gevaarlijke bende criminele jongeren. Burgemeester Dirk De fauw wordt door de andere partijen onder druk gezet om te stoppen met drinken en eindelijk eens iets te ondernemen.

Reden genoeg dus voor de oppositie om op de man te spelen. Specialist ter zake Pol Van Den Driessche (N-VA) ging onmiddellijk voor de intieme delen van de burgemeester: "wij willen een burgemeester met balls", vindt Van Den Driessche, "en als het even kan, met een big fat cock. Kortom, een echte alfa-burgemeester, die de nonnetjes van zijn partij mooi op hun plaats zet."

Ook gemeenteraadsvoorzitter Annick Lambrecht (Vooruit) denk hetzelfde, zij het niet op dezelfde ordinaire, perverte manier als haar collega: "joepi joepi, gemeenteraad!", zo schrijft de 51-jarige politica die bekend staat om haar eloquentie, "hopelijk heeft de burgemeester wat meer munitie in zijn zak. De oppositie omver slaan met zijn dikke slurf, joepi joepi!"

Benieuwd wat er volgt in de volgende gemeenteraad!