Nieuw dieptepunt: Club-hooligans vallen Clement aan met kaartje met 'veel succes' opgeschreven

Voor de match van Club Brugge tegen Racing Genk hebben enkele fans van Club Brugge opnieuw voor opschudding gezorgd. Dit keer was Philippe Clement het doelwit van hun afschuwelijk gedrag.

Racing Genk trainer Philippe Clement wou zelf niet reageren wegens 'te getraumatiseerd', maar Genk-woordvoerder Angelo Filipolino deed dat wel: "wat de Club hooligans vandaag hebben getoond is beneden alle peil. De boodschap is ver onder nul. Waar is het respect?" Kijkt Club Brugge aan tegen een nieuwe boete?

Ook brood- en banketbakkerij Steve Depraetere uit Moorsele distantieert zich van de feiten: "nee werkelijk, wij hebben niks met Club Brugge te maken. Wij zijn een brood- en banketbakkerij", aldus een onthutste Depraetere.

"We betreuren en veroordelen deze feiten, maar we willen graag benadrukken dat dit een individuele actie is. De club zelf was hier niet van op de hoogte. We hopen dat ondanks de negativiteit, de match een mooi afscheid wordt van Philippe bij Genk", aldus Vincent Mannaert, bekend worstelaar en gedelegeerd bestuurder bij Club Brugge.

Het bewuste kaartje