CD&V kopstuk wint gegeerde "Kort-Door-De-Bocht-Prijs" 2019

Schepen Franky Demon heeft gisteren de "Kort-Door-De-Bocht-Prijs" van het jaar 2019 gewonnen. De jury was unaniem lovend over de communicatie van de schepen en beschreef het als 'zelden geziene ongenuanceerde bagger'. Schepen Demon is in de wolken.

De award werd aan schepen Demon uitgereikt na de nu al beroemde post die niet alleen de locatie van de nieuwe zeesluis in Zeebrugge bekritiseert (die de regering met zijn partij, CD&V heeft goedgekeurd), maar die ook gelijkstelt met het sluiten van het Dolfinarium.

"Absoluut prachtig hoe hij banale administratieve beslissingen, grote infrastructuurwerken en dierenwelzijn samengooit onder de noemer 'West-Vlaamse zekerheden'", legt de jury uit.

De kracht van verandering = aftakeling van West-Vlaamse zekerheden: sluiten civiele bescherming Jabbeke, geen nieuwe...

Geplaatst door Franky Demon op Zondag 24 maart 2019

De schepen laat bij monde van zijn woordvoerder weten heel blij te zijn: "Franky kraamt veel onzin uit, maar het is altijd mooi om zijn harde werk beloond te zien. We doen er alles aan om de dolfijnen in Brugge te houden, toch ten minste tot zijn abonnement op het Seapark afloopt." Dat de dieren er in erg slechte omstandigheden worden gehouden deert hem niet: "moeten ze maar mee leven. Kutbeesten."