Na de scheiding: burgemeester De fauw en Kim Kardashian samen gespot

De echtscheiding tussen sterrenkoppel Kim Kardashian en Kanye West was de afgelopen maand hét topic in de boulevardpers. De rijke reality tv-ster en de succesvolle muzikant waren jarenlang gehuwd, tot ze vorige maand aankondigden te gaan scheiden. De verrassing was dan ook groot toen Kim Kardashian opdook in Knokke afgelopen weekend, met aan haar zijde niemand minder dan burgemeester Dirk De fauw (CD&V).

"Wij zijn al enkele jaren goed bevriend, en toen Kim vroeg of ze kon komen uitblazen aan onze Belgische kust, stelde ik voor dat ze bij mij kwam logeren", aldus De fauw. Volgens De Fauw is er helemaal geen sprake van een romance, en is hij zijn vrouw nog steeds trouw. Hij benadrukt dat ze "gewoon vrienden" zijn met enkele gemeenschappelijke interesses, zoals de advocatuur.

Het showbiz-koppel Dirk & Kim in Knokke

Kardashian is zich immers aan het voorbereiden voor het Amerikaanse balie-examen, en De fauw, als ervaren advocaat, biedt haar hulp aan bij het doorgronden van de rechtsmaterie. "Ik was immers zelf ook een uiterst succesvolle advocaat, zeker op het vlak van voorlopige bewindvoering", aldus nog De fauw.