Liberale politieke partij VOOR BRUGGE trekt met leading lady Diane De fauw naar de verkiezingen

Alweer lanceert de nieuwe politieke partij VOOR BRUGGE een nieuwe naam die in oktober 2024 op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zal staan. Met Diane De fauw haalt de Brugse lijst trouwens meteen haar éérste vrouwelijke kandidaat binnen. VOOR BRUGGE is het project van de liberale politicus en huidig schepen van Bevolking Jasper Pillen: “Vrouwen zijn ook wel belangrijk, eigenlijk. Denk ik. Daarenboven ben ik ben nog jobstudent geweest in de Unic van Sint-Jozef, wist u dat?

Met Diane De fauw prijkt meteen een eerste vrouw op de VOOR BRUGGE lijst

Bekende Brugse politieke familie

Diane De fauw komt uit een bekende Brugse politieke familie. Uitweiden daarover doet ze echter niet graag. "Ze kunnen allemaal de boom in", liet ze daarover eerder optekenen in een interview met HLN. "En al zeker die kalote van een broere van me!"

"Enkel door je te begeven tussen het gewone klootjesvolk, weet je wat er écht leeft." Jasper Pillen

Jasper Pillen: "Diane is een vrouw van het volk. Ze is werkzaam als advocate en weet als geen ander wat er onder bevolking leeft. Ze meet wekelijks de temperatuur van de maatschappij op in de golfclub van Damme, en dineert elke avond in een ander Brugs restaurant: Zet Joe, BRUUT, Cantine Copine... Enfin, enkel door je te begeven tussen het gewone volk, weet je wat er écht leeft."

Lijsttrekker en staatsman Jasper Pillen

Noden van deze tijd

Diane De fauw: "Dé noden van deze tijd zijn ongetwijfeld zeer divers: wist je dat een Louis Vuitton handtas tegenwoordig niet meer op 75 maar op 99 exemplaren gemaakt wordt? Hoe kan een mens dan nog over een exclusiviteit spreken? Schande! Wel, dààr wil ik iets aan doen!"

"Wist je dat een Louis Vuitton handtas tegenwoordig niet meer op 75 maar op 99 exemplaren gemaakt wordt?" Diane De fauw

"U hoort het: de échte liberale spirit. Ik word er zowaar getoucheerd van!", klopt Jasper Pillen zijn 'leading lady' trots op de schouder.

Meer info via www.voorbrugge.com