Aangeslagen burgemeester reageert: "geen spijt, goed gelachen, zou het zo opnieuw doen"

Tussen alle commotie in, reageert ook de burgemeester van Brugge. Dirk De fauw (CD&V) is duidelijk aangeslagen.

"Ik heb er 0% spijt van. Ik zou het zo opnieuw doen. Zelden zo gelachen", aldus De fauw, "lachen lachen lachen lachen." Dat er door toedoen van de stad heel wat mensen in nauw contact zijn gekomen met corona-patiënten deert hem niet, integendeel: "ik ben van slechte inborst dus ik kan daar wel tegen. Meer nog, ik moedig het zelfs aan. Ik ben echt een slechte mens."

En burgemeester De fauw gaat nog verder: "eigenlijk ben ik blij dat ik het gedaan heb. Franky zei nog: Dirkje, dat is onverantwoordelijk. Laat mij dat toch organiseren, veel kleinschaliger. Maar enkel ik, de kwaadaardigste burgemeester die Brugge ooit heeft gehad, kon dit allemaal op poten zetten. Ja je mag mij gerust een Evil Mastermind noemen. Of Dork, zo noemt mijn vrouw mij."

De fauw haat zijn stad en zijn land, dat is duidelijk

De buren van de burgemeester bevestigen dat het een slechte mens is: "om 5u 's morgens rijdt hij zijn gras af terwijl hij kinderhartjes tegen mijn ruiten gooit. En dat is nog niet alles: ze zeggen dat hij voor de Cercle is", aldus Rik Gevaert (43). Zijn echtgenote Marie gaat verder: "en hij kweekt kippen zonder plannen om ze ooit op te eten. Kippen moet je OPETEN. Dat is de Vlaamse identiteit. Wat is De fauw? Een Syriër?"

Goede vraag en volgens ons zijn er genoeg bewijzen om De fauw als Syriër te verklaren. Waarom zou hij anders kleine kinderen in zijn kelder verbergen? Mijnheer De fauw: bewijs dat je van goede wil bent en stop met het moorden van ontschuldige kleine katjes.

(Dit artikel is gesponsord door een anonieme organisatie en is niet gefactcheckt. Geen enkel artikel wordt trouwens gefactcheckt, doe eens normaal).