Ex-Beatle Paul McCartney koopt huis in de Ter Looigemweg te Sint-Jozef

Een oudere lesbienne op Sint-Jozef blijkt Paul McCartney te zijn

Onze gossip-reporter Kenny Dezeugstecker kreeg bijna een hartaanval toen hij vorige week naar zondagse gewoonte om drie pakken saffen en condooms ging in de Proxy Delhaize van Sint-Jozef. Voor hem aan de kassa stond een mature lesbienne wel héél lang te treuzelen en dat werkte Kenny danig op de zenuwen.

Hij twijfelde even om de trut naar goede Sint-Jozefse gewoonte middels een frontale vuistslag middenin het gezicht te immobiliseren, maar net voordat hij wilde uithalen, bleek ze wel erg veel op ex-Beatle Paul McCartney te gelijken.

De Brugse Stem: "Paul McCartney in de Proxy Delhaize van Sint-Jozef... Dat moet je me toch eens uitleggen Paul! Wat doet een wereldster als jij in het meest analfabetische deel van Brugge?"

Paul McCartney: "Ik had al door dat ze hier in Sint-Jozef niet veel aan cultuur doen, want jij bent de eerste die me hier herkent, en ik verblijf nu toch al een drietal weken in Sint-Jozef!"

Paul McCartney kocht een huis in Sint-Jozef en geniet er van de anonimiteit

DBS: "Drié weken?"

McCartney: "Ja, ik kocht hier een huis in de Ter Looigemweg. We zochten iets dat niet te duur was, en waar weinig werk aan was. Ik ben helemaal niet zo handig, zie je? Nu, Sint-Jozef is erg gegeerd hoor bij mijn collega wereldsterren. Hier kunnen we in alle anonimiteit onszelf zijn, geen rat die ons herkent. Wist je trouwens dat 'Maybe I'm Amazed' oorspronkelijk 'Maybe I Was Robbed' heette, en dat ik het hier ter plaatse aan de kerk van Sint-Jozef heb geschreven?"

"Hier kom ik tot rust, want niemand herkent mij hier. De Sint-Jozefnaar doet niet aan cultuur. Dat is mooi meegenomen!" (Paul McCartney)

DBS: Allemaal goed en wel, maar jij bezit huizen in New York, Londen, Miami, Dublin ... Noem maar op. Daar kan je toch ook een pet over je hoofd trekken en ginds in de anonimiteit én de luxe onderduiken?

McCartney: "Die luxe zegt me niks meer. Ik geniet van het eenvoudige leven: 's ochtends een pintje of zes in café Vespa, dan om een ontbijtje bij bakkerij Brioche, dan naar café Happy Days voor een pintje of vijf à zes, belegd broodje bij slagerij Jozef, Pintje of acht in café Houtzagerij, 's namiddags bingo in De Garve...  (trots) Weet je dat ik in de Vespa het pooltornooi van Dikke Swa en De Neuze gewonnen heb? Ik ben gelukkig zo."

In café Vespa won Paul McCartney nipt het pooltornooi van Dikke Swa en De Neuze. 
"Tina Turner had jarenlang een woning in de Dokwerkersstraat en Bruce Springsteen verblijft gemiddeld een week per maand in zijn huis in de Kitteldreve" (Paul McCartney)

DBS: "Je hebt de huisstijl van Sint-Jozef al goed overgenomen, inderdaad. Zei je nu dat deze deelgemeente 'gegeerd' was bij je collega wereldsterren?"

McCartney: "Jazeker, Tina Turner had jarenlang een woning in de Dokwerkersstraat. Bruce Springsteen verblijft gemiddeld een week per maand in zijn huis in de Kitteldreve en Elton John erfde een woning in de Smallestraat in Koolkerke. Ook Zatte Rita van Familie woont op Sint-Jozef, ik geloof in de Koetelwijk. En het schijnt dat Taylor Swift een huis in de Louis De Potterstraat op het oog heeft... New York en London kunnen mij gestolen worden, geef mij maar de tragische eenvoud van Sint-Jozef."