Thierry Vereeck (58) gaat per ongeluk uit de kleren tijdens video-vergadering

Thierry Versnick (58), afgevaardigde bij de christelijke vakbond ACV, heeft naar eigen zeggen een flater begaan: "ik werk al enkele jaren van thuis uit door een ingegroeide teennagel, dus een groot deel van mijn werk bestaat uit video-conferenties. Een online vergadering zeg maar."

Maar de laatste vergadering vorige maandag ging niet als gepland. "Zoals elke dag sta ik vroeg op om 10u3o. Dan open ik de laptop en masturbeer ik voor een half uurtje. Ik wist echter niet dat de geplande vergadering was vervroegd." Thierry had per ongeluk de meeting al opgestart, en was in volle glorie, middenin zijn opvoering te bewonderen door al zijn collega's. "Maar wat moest ik doen? Mijn fout toegeven? Nooit. Daarom deed ik gewoon verder tot ik klaar was."

Geen vuiltje aan de lucht, dacht Thierry. Slechts enkele collega's hadden het gezien, en allen waren goede vrienden van hem. Of dat dacht hij. De video-vergadering was echter een ongeplande meeting met de directie van het rusthuis van de grootmoeder, mét de grootmoeder zelf aanwezig. "Typisch Thierry", reageert Ariane Letour (87), terwijl ze enkele Snaps en Tiktoks van Thierry's opvoering post. Een kamer verder in het rusthuis horen we luid gegiechel opstijgen.