Schandaal komt boven: Ring blijkt in cirkels te draaien

Kathy Weldrynken uit Dudzele maakte vorige week een ijzingwekkende ontdekking. Onderweg naar haar schoonzus, die op Sint-Michiels woont, vergat ze de afslag aan de Boeveriepoort te nemen en reed ze gewoon door onder 't Zand. Na enkele minuten rijden werd alles duidelijk.

"Ik was terug op Sint-Jozef", siddert Kathy, "elke keer opnieuw kwam ik terug uit op Sint-Jozef." Hoe het mogelijk is dat dit zo lang verborgen gebleven is, is niet duidelijk. Men zou toch denken dat een weg ergens naar leidt? Dat blijkt dus niet het geval voor de R30.

De Stad wil momenteel nog niet reageren, maar de woordvoerder leek zelf ook erg geschrokken. Men onderzoekt de situatie, klinkt het, maar niemand weet of men dit nog te boven komt. Een erg hard verdict voor Brugge, die het al hard te verduren kreeg na de aanslagen in 2016.

"Ik krijg de beelden nog altijd niet uit mijn hoofd, meneer", aldus de arme Kathy, die momenteel in shocktoestand verkeert. "Keer op keer, Sint-Jozef. Alsof ik vast zat in een nachtmerrie."