Recensies onderbroek Nico Blontrock: "krokant, maar iets té vettig"

De horeca is al enkele maanden gesloten, dus moest ook schepen Nico Blontrock (CD&V) zijn zaak naar de onlinewereld verplaatsen. "Sinds januari kunnen klanten mijn gebruikte onderbroeken via Deliveroo en UberEats bestellen." We zijn nu een maand verder, wij zochten enkele recensies uit en legden ze voor aan de schepen!

Hebben  twee onderbroeken meegenomen voor thuis en als directe snack.
De onderbroek was warm, die met peniskaas mocht wat meer stukjes hebben waardoor het geheel meer op smaak zou zijn.
De rest was ok.
De bediening is een beetje traag.

Blontrock: "ik breng ze zelf rond met de fiets, dus het kan inderdaad dat de onderbroeken wat lauw zijn wanneer ze arriveren. Maar ze boeten niks in van smaak."

Bevlekte onderbroeken besteld...sorry, de vlekken waren spoorloos. Of worden ze eruit gewassen misschien? reetzweetkroketten...nee, het zweet was net als de vlekken verdwenen. Jammer! En op de koop toe...eigenlijk wel duur voor een vettige onderbroek.

Blontrock: "dit is een misverstand - mensen denken dat 'bevlekt' betekent dat er slechts enkele vlekken zijn. De héle onderbroek is echter bevlekt, vandaar de lichtbruine/okergele kleur."

Heerlijke krokante slipjes. 19 euro voor 2*2 slippen incl 2 cola’s. Lekkere volle smaak. Duidelijk huisbereid. Correcte presentatie. Volgende keer proberen we de bevlekte.

Blontrock: "inderdaad 100% home-made. Iedere ochtend passeer ik bij de Zeeman om nieuwe witte slippen te kopen. Daarna doe ik mijn ding. Wat je thuis op je bord krijgt is de vrucht van een dag zwaar digesteren."

Een onderbroek besteld bij Nico Blontrock