Pieter Marechal pakt opnieuw uit met atypische postercampagne

De geplaagde schepen van personeel Pieter Marechal (CD&V) is opnieuw met een postercampagne gestart om enkele hardnekkige geruchten tegen te gaan.

"Er gaan al geruime tijd roddels rond dat ik vlooien zou hebben, en dat ik seropositief zou zijn. Dat eerste heb ik intussen opgelost, maar op de stadsdiensten blijven ze maar lachen met mij", aldus Marechal.

Huis Van De Bruggeling

Zo werd er vorige week "Pieter is seropositief zeg het voort" op het toilethokje op de eerste verdieping van het Huis Van De Bruggeling gekrast, alsook "Pieter zijn haar is zo vettig dat je er frieten in kan bakken." Daarom start de schepen dus nóg een affichecampagne om deze leugens de wereld uit te helpen.

Marechal doet nochtans zijn stinkende best voor het stadspersoneel: "dan komt dit wel binnen", vertelt hij ons, "ik word omwille van mijn accent wekelijks weggelachen aan de hogeschool in Tilburg waar ik les geef, en door mijn mentor Rik Torfs. Dan hoop je wel dat dit niet het geval zou zijn bij mijn schepenambt."

Nieuwe geruchten

Recent steken ook weer nieuwe geruchten de kop op. Naar aanleiding van de handtekening van Pieter, gaat nu de roddel rond dat Marechal zware motorische problemen zou hebben en daardoor niet goed kan schrijven. Dit zou volgens de geruchten ook invloed hebben op zijn sluitspier, maar daar wil Marechal direct op reageren: "mijn sluitspier werkt WEL goed", zo klinkt het nog.

De handtekening van Pieter