Niels Destadsbader verblijdt ordinair Brugs gepeupel met bezoekje met helikopter

De bekende presentator, acteur en zanger Niels Destadsbader bracht vandaag een verrassingsbezoek aan Brugge. Destadsbader arriveerde in stijl en landde met een helikopter op de Markt omringd door enthousiaste fans. De populaire artiest begon zijn dag met een wandeling door de historische straten en stopte bij een lokale boetiek om met fans te praten en foto's te nemen.

Het nieuws verspreidde zich snel, en binnen de kortste keren stond er een menigte op de Markt. Zelfs de burgemeester kwam langs om een handtekening en foto te vragen: "ja jong, hoeveel keer in je leven gebeurt dit?", aldus de volledig hysterische burgemeester Dirk De fauw, die normaal gezien zijn collega-burgemeester uit Quebec moest rondleiden. "Ik heb hem in het biermuseum achtergelaten, het kan mij niet schelen. (gilt)"

Een onvergetelijke dag

Vervolgens bezocht de artiest de freakshow van Sint-Jozef, waar hij vol verbazing en bewondering was over de prestaties van de lokale bevolking. "Ik was compleet ondersteboven van de show," zei Destadsbader na afloop, "en ik ben al in de kleedkamer van Gert Verhulst geweest na een Samsonshow."

Hét hoogtepunt van de dag was toen Roger Vanneste (74) uit de Pannebekestraat een ritje aanbood op zijn rug naar Dudzele en terug. De zanger, lachend en opgetogen, greep deze kans met beide handen aan en genoot van deze onverwachte ervaring.

Niels Destadsbader sloot zijn dag af door enkele lokale bezienswaardigheden te verkennen en tijd door te brengen met zijn fans. Brugge zal deze onvergetelijke dag met hun idool nog lang koesteren. Rond 17:00u was hij terug op weg naar Monaco.