Man logeert in zelfde hotel als Jeff Bezos: Ibis Budget

Lander Heeren uit Maastricht (34) heeft vorig weekend het hotel gedeeld met een zeer speciale gast: Jeff Bezos, de oprichter van Amazon, verbleef namelijk ook in het Ibis Budget hotel in de Katelijnestraat.

"Ik was effe aan het afdingen op de prijs van het ontbijt", vertelt Lander, "toen ik plots Bezos zag binnenkomen met twee valiezen op wieltjes. Hij had een leuke pet op." Jeff Bezos had een kamer met enkel bed en zonder ontbijt geboekt op de tweede verdieping en sprak volgens verschillende ooggetuigen Duits.

"Ik heb al veel bekende mensen gezien in mijn leven", zo gaat Lander verder, "Nicole, van Nicole en Hugo, en Hugo, van Nicole en Hugo, bijvoorbeeld. András Pándy. De zangeres van Bazart. Maar Jeff Bezos is toch zeker de rijkste die ik ooit heb gezien."

Volgens de eigenaar, Jean-Marie Ibis uit Koolkerke, is de overnachting van Bezos een bevestiging dat zijn hotel intussen al drie weken rattenvrij is: "Mijn hotel staat bekend in het buitenland voor de verkeerde redenen", vindt Jean-Marie, "die pornofilm over het leven van Nelson Mandela is slechts gedeeltelijk hier opgenomen en ik ben daar niet voor vergoed." Nu hoopt de hoteleigenaar dus dat de aanwezigheid van Bezos zijn hotel een nieuwe boost zal geven.