Lezersbrief: 'De Brugse Stem is niemand minder dan Renaat Landuyt'

Jozef Dewachter (94) is onder meer voorzitter van CD&V West-Brugge en voorzitter van het erfgoedcomité 'Den Blijde Intrede'. Dewachter meent te weten wie achter De Brugse Stem zit.

Het valt me op dat het telkens dezelfden zijn die in de hoek zitten waar de klappen vallen. Gewaardeerden Nico Blontrock, Franky Demon en onze geliefde burgemeester worden keer op keer door de modder gesleurd. Weet je wie er niet belachelijk wordt gemaakt? De socialisten (al doen ze dat zelf wel, nvdr). Alle andere partijen worden met de grond gelijk gemaakt. Conclusie? De Brugse Stem is een socialistische propagandamachine.

Alhoewel, er werd toch al vaak gelachen met enkele sp.a'ers, vooral 'Annick Energiek' passeert geregeld de revue. 'Elke reclame is goeie reclame', zou ze recent gezegd hebben in gazet 'De Groene Mol'. Zij kan dus de Brugse Stem niet zijn. De rest van de socialistische partij is intussen overleden, zit in de bak of kan niet lezen of schrijven. Enige overgebleven kandidaat? Renaat Landuyt.

Komaan. Amper twee artikeltjes over de gevallen burgemeester, waaronder één waar hij zijn eigen parfum promoot. Ik heb die geprobeerd in de ICI Paris XL, maar het rook naar verbrande autobanden, Indisch eten en communisme. Toch krijgt Landuyt gratis reclame? Ongehoord. Dan is er nog dat 'interview' met zijn zogenaamde achterneef. Slaat echt nergens op!

Wij bij de CD&V vinden het niet kunnen dat de vorige burgemeester onze huidige burgemeester het leven zuur maakt. De fauw en co. hebben zich de vorige legislatuur erg loyaal gedragen tegenover de sp.a. Nu willen wij daar graag wat voor terug. sp.a, Renaat, help ons Brugge kapot te maken.

Dit is jullie laatste kans, anders geen stadion voor Club.

Jozef Dewachter
Voorzitter CD&V West-Brugge
Voorzitter erfgoedcomité 'Den Blijde Intrede'
Ondervoorzitter rusthuis 'Met Den Tijd Mee'