Schepen Jasper Pillen veilt ritje in zijn Cybertruck voor goede doel

Ook de Brugse politici doen hun duit in het zakje: nadat partijgenoot Mercedes Van Volcem een avondje uiteten in frituur de Bosrand veilde, veilt Jasper Pillen (Vooruit Brugge) nu een ritje in zijn nieuwe Tesla Cybertruck.

"Mensen kunnen binnenkort op een ritje in mijn Cybertruck bieden", vertelt de schepen die recent wegens dringende redenen is moeten vertrekken in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Wie weet wat hij heeft gedaan, maar je wordt toch niet zomaar ontslagen? Allez, ik zeg het maar. "Met mijn ontslagpremie heb ik dit juweeltje kunnen aanschaffen van mijn goeie vriend en idool, Elon Musk", aldus Pillen.

Hard werk

Het gebeurt niet vaak dat het ordinaire volk een glimp opvangt van het uitzonderlijke wagenpark van het Brugse wonderkind. "Mensen zijn al te vaak jaloers op wat ik al heb verwezenlijkt", vindt Pillen, "denk maar aan mijn harde werk rond het station van Waregem en mijn opiniestuk over woke. Tussen ons gezegd, dat was door ChatGPT gegenereerd natuurlijk. Mijn sportbolides heb ik dus dubbel en dik verdiend, door hard te werken. En crypto."

Het minimumbod bedraagt vijf euro, "zo zijn we zeker dat mensen uit Sint-Jozef niet aan de bak komen", volgens de schepen. Het winnende bod mag een ritje doorheen de Brugse polders maken, met Jasper die Duvels drinkt in de passagierszetel. Een unieke ervaring.