"Mark van de drankjetons" is tweede grote naam Cactusfestival

Het bekende Brugse festival maakte vandaag een tweede naam voor het Cactusfestival van dit jaar bekend. Na Oscar And The Wolf heeft nu ook Mark Depetter, vaste waarde aan de drankjetons bevestigd.

"Uiteraard zijn we blij dat we onze festivalgangers opnieuw een unieke ervaring kunnen aanbieden. Sinds jaar en dag is het Cactusfestival een must voor elke Bruggeling, en dus ook voor Mark", zo klinkt het bij de organisatie. Depetter (48), in het dagelijkse leven bureauchef in het Huis Van De Bruggeling, wou slechts kort reageren: "ik  ben blij om opnieuw aanwezig te zijn. We maken er een gezellig weekend van, met mooie prijzen voor de jetons."

De organisatie achter het Cactusfestival vindt niet dat het aan prestige heeft moeten inboeten, integendeel. "Recentelijk hadden we Damien Rice, Kurt Vile, Bartje van de korte bar en Wilco. Dat zijn grote namen."

Nog meer namen op komst

Parkeerwachter Denny en Dave van het frietkot zijn alvast zekerheden, al is de organisatie nog in volle onderhandeling. "Stiekem hoop ik toch op Thierry, die vijftien jaar geleden de parkiet van Kurt Vile opat, maar die zit nog steeds vast."