Lezersbrief: De Brugse Stem mist verbeelding, schrijftalent en humor

Mario Van Holsbeeck (54), net gescheiden Assebroekenaar, broer van ex-Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck en ex-aangename mens, gaat niet akkoord met de berichtgeving op deze website.

Brugge, 11 December 2018

Normaalgezien doe ik dit niet, aangezien ik al de handen vol heb met mijn meningen neer te pennen op sociale media, maar voor deze ene keer stuur ik toch graag een lezersbrief in. De Brugse Stem zou een nieuwe satirische website moeten zijn, die het Brugs nieuws door de mangel haalt met een humoristische ondertoon. Ik zie die humor echter niet. Het is niet grappig en ze moeten stoppen met alles belachelijk te maken. Waar zijn onze waarden gebleven?

Humor moet er zijn, en liefst zoveel mogelijk. De Brugse Stem is echter helemaal niet grappig en probeert enkel maar een zoveelste satirische website te zijn, die wil teren op de goedgelovigheid van de mensen en poen scheppen met advertenties (klopt, nvdr). De berichtgeving is verschrikelijk slecht gebracht, staat vol fouten en mist elke vorm van verbeeling.

Stel je voor dat we een echte, kritische nieuwsbron hadden voor onze Stad? Een nieuwsbron die verder kijkt dan de banale verslaggeving over parkeerbeleid, veiligheid of politiek? Of kan dat niet in onze stad?