Jasper Pillen richt zich nu ook op aller-jongst publiek met leuke filmpjes

'Je kan ze niet jong genoeg waardevolle politieke ideeën meegeven', moet Jasper Pillen (Open-VLD) gedacht hebben. Onder de noemer 'Het is leuk!' lanceert het Brugs gemeenteraadslid en  plaatsvervangend-federaal parlementslid een reeks filmpjes die bedoeld zijn voor de allerjongsten onder ons: de Vlaamse kleuters.

'Echt leuk!', aldus Pillen.

"Altijd leuke reacties op de filmpjes! en ook het maken is leuk!", aldus Pillen die met een positive vibe middels zijn filmpjes aan de Vlaamse kleuter wil meegeven dat zélfs hij ook maar een simpele mens is, die zich daarenboven ook al eens verspreekt! Dat hoeft daarom niet minder leuk te zijn!

Hij wil de gewone burger dus laten zien dat hij ook maar een gewone jongen is die ook hàrd moet werken voor zijn lonen. "En die Ralph Lauren polo's en hemden en die Rolex had ik voor mijn Kerst gekregen, daar kan ik ook niet aan doen", aldus de eenvoudige Koolkerkenaar.

"Door filmpjes zoals deze wil ik de mensen iets teruggeven. Ze betalen mij goed, en dus toon ik ook graag dat ik mijn tijd ook nuttig invul en jà, ten dienste sta van de Vlaamse medekleuter", klinkt het nog.

"Een concurrent voor Bumba? Goh ja, dat zou mooi zijn. Ik bén en blijf een liberaal, natuurlijk."

Doorgaans mikt Pillen met zijn filmpjes qua niveau op het lagere-schoolpubiek, maar deze keer gaat hij dus nog een stapje dieper.

Hij charmeert door de inhoud van de filmpjes naadloos op het niveau van de 3-jarige te houden. Iets wat  naar eigen zeggen "wreed naturel gebeurt". "Enkel de dictie kan nog wat beter, zegt Desje. Maar van die trien heb ik geen lessen te leren", besluit Pillen.