Bruggeling Achille Devries (56) heeft één droom: een bad nemen met Nico Blontrock

De 56-jarige Achille Devries uit Sint-Kruis heeft een opmerkelijke droom: de vijftiger zou dolgraag in bad duiken met schepen van Cultuur Nico Blontrock. “Het is mijn grote droom. Een bad nemen en Nico Blontrock zijn mijn twee grootste passies”, zegt Achille.

Ik baad al heel mijn leven. Ongeveer vanaf mijn 6 jaar”, zegt de ambitieuze inwoner van Sint-Kruis. “Doorheen de jaren heb ik al heel wat badervaring opgedaan. Het begon in kleine kuipjes en tot op de dag van vandaag baad elke dag thuis, niet ver van de Maalse Steenweg. Mijn badpartners kies ik volledig zelf.” Devries richt zich naar eigen zeggen niet op één specifieke schepen. “Ik richt me voornamelijk naar Nico Bontrock, maar ook schepen Van Volcem of Goderis kunnen”, zegt hij. “In het verleden nam ik al verschillende baden met andere Bruggelingen. Maar mijn grote droom is om in bad te duiken met Nico Blontrock."

Hij nam al contact op met het kabinet van de schepen, maar tot op heden kreeg hij geen respons. “Maar ik geef mijn droom niet zomaar op. Ik voel me klaar voor een volgende stap. Ik ben misschien nog onbekend, maar daarom niet minder ambitieus.” Wie meer wil weten over Achille Devries en zijn merkwaardige hobby, kan hem bereiken via achille_en_nico@outlook.com of via zijn YouTube-kanaal.