Counterrevolutie! DBS terug in handen van Dezeugstecker en Janne Narten

Kenny Dezeugstecker, de voormalig hoofdredacteur van De Brugse Stem, heeft de nieuwswebsite terug overgenomen. "Vanaf ik zag wat R.L. met mijn bedrijfje had gedaan, had ik spijt van mijn beslissing."

De anonieme overnemer van DBS, "R.L.", is er alweer uit gegooid. Kenny Dezeugstecker, Janne Narten en Monique Acke-Indenof hebben de macht terug in handen genomen en beloven het nooit meer te doen.

"Wel, beloven is een groot woord, wie weet zijn we het volgende week opnieuw beu", reageert een overtuigde Janne Narten, "maar dat we het opnieuw in handen geven van Rena- 'R.L', dat is uitgesloten. Communistisch uitschot."

De voormalige eigenaar 'R.L.' is tot nader order opgesloten op een geheime locatie, in basisschool De Linde in de Brieversweg op Sint-Kruis.

Hernieuwde beloftes

De redactie belooft haar lezers om neutraal, objectief en neutraal nieuws te brengen. "En ik voeg onmiddellijk de daad bij het woord: Dirk De fauw is een zatlap, een receptieschuimer, staat veel te dik en is een regelrechte affront voor de Bruggeling", vertelt Monique Acke-Indenof. Duidelijk en neutraal.

Dezeugstecker gaat echter niet akkoord. "De Brugse Stem is geen neutraal platform en heeft een duidelijk politiek standpunt: tegen de arme mensen en tegen het Belfort", vertelt de hoofdredacteur. Wie niet akkoord gaat mag ophoepelen.