Het spijt ons dat we je niet aan het lachen konden brengen.


Met De Brugse Stem proberen we de Bruggeling aan het lachen te brengen met grappige, soms absurde, maar nooit serieuze artikels.

Natuurlijk zijn we vergelijkbaar met gelijkaardige websites zoals De Speld en De Rechtzetting, en soms is er al eens een gebrek aan originaliteit (of nieuws). Sommige artikels kunnen zodanig flauw zijn dat er misschien slechts één persoon een vage glimlach ervoor kan brengen. Dat is genoeg. We viseren niemand, en proberen zo duidelijk mogelijk aan te geven dat het om satire gaat, en geen 'fake news' of eender welke poging om verwarring te zaaien.

Humor is erg persoonlijk, en het is mogelijk dat er niks is dat je aan het lachen kan brengen. Dat is jammer, en waarschijnlijk ook de reden waarom je op deze pagina bent terecht gekomen.

Natuurlijk ben je hier niet op je plaats als het enkel de bedoeling is om zure reacties te geven. Bel eens met je moeder, of ga een eindje wandelen. En denk eraan dat er altijd mensen zijn zonder armen en benen, je hebt het heus zo slecht nog niet.

Kenny Dezeugstecker
Hoofdredacteur